Autor: 021.rs

Novi Sad
26.05.2016.
22:55 > 23:06
Predstavom "Rodoljupci" Narodnog pozorišta iz Beograda, večeras je počelo 61. Sterijino pozorje. Festival je otvorila glumica Anita Mančić.
  • Storm

    27.05.2016 12:59
    Predstava je potpuna i kompletna katastrofa.
    Da podsetim Svetlanu da je reditelj Mađar a da vicevi o Mađarima imaju drugu funkciju a ne da vređaju Mađare, ali avaj.
    Ne bih ništa posebno izdvojio u predstavi kao loše jer je sve loše sem onoga što je baš Sterijino. Toga ima vrlo malo. Od 1 do 10 predstavi dajem -2. Po komentarima publike u foajeu vidim da dobar deo gledalaca misli isto. Iz nekog misterioznog i neodkučivog razloga naša du*elizačka pozorišna kritika je imala reči hvale za ovo remek-nedelo. Možda se odgovor na pitanje Zašto zaboga?, krije u 8. reči moje prethodne rečenice, ali samo pod presumpcijom da nešto što se zove pozorišna kritika uošte i postoji u nas.
    Sve u svemu ako niste gledali Rodoljupce ne traćite vreme i novac. Urbane možeš mnogo bolje od ovoga, ne znam kako ti se omaklo nešto ovoliko loše.
  • SVETLANA

    27.05.2016 11:24
    bila na otvaranju
    niste ništa propustili,predstava je loša samo po sebi pledirajući da bude avangardna je zaobišla Streijin tekst a tek vređanje Mađara kroz pričanje viceva u zadnjoj sceni je nedopustivo, trebalo bi izviždati taj deo
  • pera

    27.05.2016 09:18
    ..
    Nego jel neko uspeo da nabavi karte, a da ne radi u javnom sektoru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna